Verjaardagsfeest

spelen bij de kalfjes in de kalfjesstal

korrels geven 2Boerderijverjaardagsfeest: Wil je samen met je vrienden je verjaardag vieren op een echte actieve boerderij? Dan ben je in De Grote Linde aan het goede adres!

Verloop van de namiddag (van 14 uur tot 17 uur):

  • verjaardagsfeest margot 011De kinderen mogen mee klusjes doen op de boerderij waarbij ik als boerin af en toe iets uitleg waardoor de kinderen vanalles bijleren over de boerderij. We borstelen de kalfjes en misschien kunnen de kinderen op stap met de kalfjes (1 uur 30)!
  • Daarna gaan we koken met de verse melk van de koeien: we maken milkshake, vlekkenpudding en pannenkoeken. We spelen even, maken de cadeautjes open en we smullen alles op. Daarna spelen de kinderen nog even tot de ouders hen komen ophalen (1 uur 30).wordpress foto's 021

 Ouders zijn welkom tijdens het feest. Bij het koken heeft de boerin zelfs hulp nodig van 2 volwassenen (vb. mama en papa): we werken in 3 groepjes om te koken. Na het koken worden meestal de tocht met kalfjespakjes samen met de ouders opengemaakt, terwijl de boerin de pannenkoeken verder bakt.

Praktisch: Laarzen meebrengen (ook bij droog weer). Doe lange, (in de winter dikke) kousen aan en speelkledij (met regenjas bij regenweer). Eventueel kunnen ook pantoffels meegebracht worden voor in de schuur (tijdens het koken).

Inbegrepen voor een namiddag van 14 uur tot 17 uur: alle begeleide activiteiten, gebruik van de educatieve schuur, verwarming, pannenkoeken en drankjes à volonté.

Kostprijs: 150 euro. Deze vaste prijs geldt tot 15 kinderen en 2 volwassenen. Meer info: zie bij prijzen en praktische info.

Feestelijke groeten en hopelijk tot binnenkort!

Je gastvrouw-boerin,

Leen

Advertenties