Verjaardagsfeest

spelen bij de kalfjes in de kalfjesstal

korrels geven 2Boerderijverjaardagsfeest: Wil je samen met je vrienden je verjaardag vieren op een echte actieve boerderij? Dan ben je in De Grote Linde aan het goede adres!

Verloop van de namiddag (van 14 uur tot 17 uur):

  • verjaardagsfeest margot 011
  • We doen klusjes op de boerderij waarbij ik als boerin af en toe iets uitleg waardoor de kinderen van alles bijleren over de boerderij. We borstelen de kalfjes en misschien kunnen de kinderen op stap met de kalfjes of halen we de koeien van de weide of … (hangt af van het leven op de boerderij).
  • Er is een speelmomentje voorzien met de gocarts en fietsjes, stroglijbaan en speelkoeien om te leren melken. Even voetballen of schommelen kan ook.
  • We gaan ook koken met de verse melk van de koeien: we maken milkshake, vlekkenpudding en pannenkoeken. We spelen even, maken de cadeautjes open en we smullen alles op.
  • Op het einde spelen de kinderen nog even tot de ouders hen komen ophalen. De ouder van de jarige blijft bij de kinderen tot iedereen is opgehaald. wordpress foto's 021

 Ouders zijn welkom tijdens het feest. Bij het koken heeft de boerin zelfs hulp nodig van 2 volwassenen (vb. mama en papa): we werken in 3 groepjes om te koken. Na het koken worden meestal de tocht met kalfjespakjes samen met de ouders opengemaakt, terwijl de pannenkoeken verder worden gebakken door ons.

Praktisch: Laarzen meebrengen (ook bij droog weer). Doe lange, (in de winter dikke) kousen aan en speelkledij (met regenjas bij regenweer). In de schuur zijn pantoffels aanwezig om te lenen (tijdens het koken).

Inbegrepen voor een namiddag van 14 uur tot 17 uur: alle begeleide activiteiten, gebruik van de educatieve schuur, verwarming, hapjes en drankjes.

Verjaardagsfeestjes op woensdag of zaterdag mogelijk (contacteer).

Kostprijs: 175 euro. Deze vaste prijs geldt tot 11 kinderen en 2 volwassenen.

Meer info: zie bij prijzen en praktische info.

Feestelijke groeten en hopelijk tot binnenkort!

Je gastvrouw-boerin,

Leen