Groepsarrangement

Boerderijbeleving groep: Samen de boer op!

Foto zuidelijk terras.

Terras aan zuidkant

Kijk gerust eens naar een filmpje van het arrangement, gemaakt door de bezoekers zelf… Met dank aan Filip Van Duyse en vrienden!

Samenstelling arrangement:

 • 2 nachten met heerlijk uitgebreid ontbijt met verse hoeveproducten.

  schuur 003

  Ontbijt in de schuur (educatieve ruimte)

 • 1 uur extra begeleide landbouwactiviteiten met boerin Leen: kalfjes borstelen, kalfjes begeleiden aan de band, milkshake maken, flesje water geven, melkstal klaarzetten. Samen af te spreken wanneer.
 • De educatieve ruimte met ruime zitplaats, speelzolder en ruime keuken (elektrisch fornuis, oven, microgolf, koelkast, allerhande keukengerei) ter beschikking tijdens het hele verblijf.
 • Barbecuemaaltijd of koude schotel voldoende voor de hele groep:  klaargemaakte groentjes en pasta’s en vlees (indien bbq: zelf te bakken: toestel, kolen en aanmaakmateriaal aanwezig).

Sowieso inbegrepen in een verblijf in de Grote Linde:

 • Boerderijleven meebeleven: helpen de kalfjes voeren, ’s avonds de koeien van de weide halen, kijken hoe de koeien gemolken worden, de hele dag door naar hartenlust de kalfjes aaien, …
 • Gratis gebruik van de fotozoektocht (2 uur) om en rond de boerderij. Gratis gebruik van wandel- en fietskaarten.
 • Binnen- en buitenspeelruimten ter beschikking: salon met speelgoed, buitenspeelgoed: gocarts, fietsjes, namaakkoeien…
 • Gebruik van de keuken in de ontbijtruimte.

Prijs arrangement:
87 euro per persoon voor een weekend (2 nachten). Te boeken vanaf 16 personen voor de 4 gastenkamers. Te boeken vanaf 24 personen voor de 4 gastenkamers en het Paardenhuis. De prijs is een gemiddelde per persoon  gerekend voor volwassenen en kinderen. Bij het huren van de 4 gastenkamers: vanaf de 17 tot 22e persoon is er korting: -15 euro per extra persoon. Bij het huren van de 4 gastenkamers en het Paardenhuis: vanaf de 25e – 31e persoon is er korting. Kinderen jonger dan 3 jaar (niet meegerekend bij de 16 personen) blijven aan de gewone prijs om te logeren.

Het is als groep ook steeds mogelijk om te komen logeren zonder arrangement. Mail gerust voor de voor uw groep best passende formule.

Looptijd:
Het hele jaar door.