Veilig genieten …

Zo zorgen we dat jullie veilig kunnen genieten van het logeren op de boerderij en de activiteiten:

 • Ons logies ligt volledig op ‘den buiten’, dus heel veel verse lucht om optimaal en gezond tot rust te komen.
 • Wanneer u komt logeren, is alles gepoetst, alle lakens gewassen op minimum 60 graden (handdoeken zelfs op 90 graden) en zijn contactoppervlakken ontsmet. Zo kan u veilig genieten!
 • We raden aan om pas vanaf 16 uur aan te komen opdat we voldoende tijd hebben om alles veilig te poetsen en ontsmetten. Tip: er is een fijn, rustig speelpleintje in de buurt op het einde van de Valentijn Hennemanstraat in Oostkamp.
 • Er is steeds de mogelijkheid om de handen te wassen met vloeibare zeep in jullie huisje.
 • Voor het ontbijt vragen we de handen vooraf te wassen met zeep in je eigen huisje en een mondmasker te dragen tot aan de tafel. Bij het binnengaan van de ontbijtruimte kan je de deur met de elleboog openen.  Zo is het veilig voor iedereen.
 • Het ontbijt wordt geserveerd per gezin aan tafel. In het salon boven staan 2 ontbijttafels op 1,5 meter afstand (ontbijt voor het boerderijhuis en het lindehuis) en beneden in de ontbijtruimte wordt de lange tafel gebruikt voor 2 gezinnen (ontbijt voor het zomerhuis en de hooizolder) met een onopvallend plexiglas ertussen. In het Paardenhuis wordt het ontbijt in het huisje geserveerd. Alles wordt aan tafel gebracht. Wij bedienen en hiervoor dragen we een mondmasker en handschoenen. De tafel van jullie gezin blijft tijdens jullie verblijf voor jullie beschikbaar. Het is daar mogelijk om iets te eten (aan tafel). Buiten is er ook een picknicktafel voorzien per kamer (kaartje onderaan met naam van het huisje).
 • Voor groepen wordt het ontbijt samen geserveerd in de polyvalente ruimte per bubbel. De tafels staan op voldoende afstand van elkaar.
 • Na het ontbijt wordt pas afgeruimd wanneer alle gezinnen zijn komen eten. In de keuken bevinden zich dus enkel de ingrediënten van het ontbijt.  Alles wordt nadien in de vaatwas gewassen of met heet water en zeep afgewassen.
 • Tijdens de activiteiten op de boerderij vragen we aan de volwassenen om een mondmasker te dragen en blijven we op veilige afstand van elkaar.
 • De keuken mag gebruikt worden door één persoon van het gezin die daarbij een mondmasker en handschoenen draagt en het bereide eten naar jullie tafel brengt, net zoals wij wanneer we het ontbijt bereiden. Daarna kunnen jullie gewoon samen eten. Nadien wordt door dezelfde persoon met mondmasker en handschoenen alles afgeruimd en daarna in de vaatwas gewassen. In jullie kamer bevindt zich een kleine koelkast.
 • In de huisjes bevindt zich enkel het nodige om zorgeloos op vakantie te gaan, overbodige spullen zijn weggelegd. Gratis folders kan je vragen. Raadpleeg zeker ook onze pagina met tips in de omgeving!
 • We vragen om vooraf de volledige betaling af te ronden, opdat dit veilig kan gebeuren. Reserveren kan via onze website en betalen kan online.  We vragen om het huisje om 11 uur te verlaten, op die manier krijgen we ook voldoende tijd om de veiligheid te garanderen voor de volgende gasten. Bij jullie vertrek vragen we om de ramen open te zetten (met horretje) zodat de kamer verlucht wordt.
 • Mocht jullie verblijf om een reden niet kunnen doorgaan, gelieve ons tijdig te verwittigen en dan zoeken we samen nieuwe data.
 • We blijven bereikbaar om er te zijn voor jullie en jullie maximaal te laten genieten! Laat ons zeker weten hoe jullie onze zorg ervaren. Heeft u extra vragen, mail dan gerust en u krijgt binnen de 24 uur antwoord.

We wensen jullie een fijn én veilig verblijf!

Leen en gezin